top of page

Middag med vinderne af Queen Of Scandinavia


Makeup, kjoler og de høje hæle er fundet i frem!

I aften har jeg arrangeret ”Miss-middag” for alle mine skønne Queen Of Scandinavia piger. Alle mine vindere fra 2009 og frem til i dag er inviteret.

Mange af pigerne har spurgt mig, om jeg ikke ville arrangere en aften, hvor vi alle sammen kunne mødes.

De vil gerne snakke med hinanden om deres store internationale oplevelser. Det er oplevelser, som man kun kan sætte sig ind i, hvis man selv har oplevet det, og derfor er det sjovt for pigerne at dele deres tanker med hinanden.


Vi starter med en forhåbentlig god middag på Dalla Valle i København. Derefter tager vi ind forbi Baglokalet og får lidt champagne, inden turen går videre på ZEN. Det er første gang, at alle pigerne er samlet til middag og bytur, og jeg glæder mig rigtig meget til at se dem.

Normalt når jeg ser dem og snakker med dem, er det som oftest i forbindelse med Queen Of Scandinavia. Enten er de på vej ud til, eller står midt i en international skønhedskonkurrence, eller også har jeg gang i Queen Of Scandinavia, arbejder og har derfor 10.000 andre ting i hovedet.


I aften skal jeg ikke være efter dem og lærer dem noget, og de skal ikke bevise eller præstere noget overfor Danmark, Queen Of Scandinavia eller jeg.

Derfor bliver det rigtig hyggeligt at se dem samlet under mere afslappede og hyggelige forhold.

bottom of page