top of page

MIN FØDSELSDAG I BILLEDER

Jeg er i den grad et heldigt pigebarn! Efter mere end et år i Vietnam, var det perfekt at komme hjem lige til min fødselsdag, som gav en genial anledning til at samle alle mine nærmeste. Jeg havde glædet mig helt vildt min fødselsdag, det gør jeg hvert år – og i år var det endnu mere fantastisk fordi jeg udover fødselsdagssang og lys i lagkagen også kunne nyde gensynets gælde.

Da jeg lanede i Kastrup for snart to uger siden (gud hvor er tiden gået stærkt!!) kørte jeg direkte på storindkøb, for at handle ind til min fødselsdags-weekend. Der fik jeg mit første ‘gud-nu-er-jeg-virkelig-tilbage-i-Danmark-chok’ for hold nu k*ft hvor er det dyrt, at handle ind i et dansk supermarked – i forhold til i Vietnam.

Heldigvis var hver en krone spenderet på lagkagebunde og culottesteg godt givet ud, for jeg havde en skøn skøn fødselsdag. På selve dagen blev jeg vækket med fødselsdagssang hos mine forældre, hvor vi boede inden vi fik nøglerne til vores egen lejlighed igen. Mine forældre og Andreas havde arrangeret det lækreste morgenbord og jeg fik nogle virkelig gode gaver.

I løbet af dagen havde min mor traditionen tro arrangeret en helt masse, som hende og jeg skulle hygge os med. Vi startede med at låne et par bycykler og cykle rundt fra Østerbro, ned gennem Langelinie og ind til København K. Efter så lang tid væk fra Danmark var det virkelig hyggeligt, at være tilbage i byen og cykle rundt i det fantastiske vejr.

Da vi nåede indre by blev det tid til en kort shoppetur inden vi endte med kanalrundfart. Fuldstændig fantastisk måde, at komme tilbage til Danmark og København på. Om eftermiddagen kørte vi tilbage til mine forældre, hvor min far og Andreas havde gjort klar til at hele min store familie skulle komme til middag om aftenen. Så skønt at se dem alle sammen igen.

Næste morgen var fødselsdagshumøret igen på sit højeste, da mine veninder kom til brunch. Så dejligt at se dem igen – og virkelig mærkelig følelse, pludselig at være blandt dem alle sammen. De har – eller nok nærmere – jeg har været, så langt fra dem i så lang tid, så det var en ret mærkelig oplevelse pludselig at være landet hjemme blandt alle de kendte ansigter igen.

At gå fra at være stort set alene i en måned i Vietnam, til at køre på med fuldt fødselsdagsprogram en hel weekend, var rimelig overvældende, men også dejligt. Jeg elsker fødselsdag og jeg glæder mig allerede til næste år – også selvom det betyder, at jeg bliver endnu et år ældre. Hvem der bare kunne få lov til at være 25 for evigt 😉

Mit fødselsdags-outfit er kombineret af et par skindbukser fra Munderingskompagniet, en skjorte fra det vietnamesiske brand Liiq Ruch og sko fra TopShop. Den brun/grønne skindjakke er også fra Munderingskompagniet. Nedenfor har jeg samlet lidt inspiration til et lignende skjorter, der kan købes online + link til mine bukser og jakke.
Lova Shirt

Benita Shirt

Mawanna skjorteMunderingskompagniet

Munderingskompagniet

Kommentare


bottom of page