top of page

Min housewarmingSå er det blevet mandag.. Men jeg lever stadig højt på en helt fantastisk og festlig weekend!

I lørdags havde jeg inviteret alle mine skønne veninder til housewarming i min nye lejlighed. Jeg har glædet mig i lang tid til at have dem alle sammen samlet, og mine forventninger til aftenen var ret store. Derfor blev jeg også på sofaen i fredags. Jeg ville være HELT frisk til lørdag. – Klog beslutning. Det stak nemlig helt af i lørdags, og jeg havde den bedste aften i rigtig lang tid.

Jeg vågnede allerede klokken syv, og gik straks i gang med hovedrengøring. Da lejligheden skinnede, og her duftede af Ajax, gik jeg i gang med at forberede maden. Op ad eftermiddagen kom min dejlige veninde Michelle for at hygge og hjælpe mig med at få maden lavet færdigt. Klokken 20 ringede det på døren, og det væltede ind med mine smukke veninder, som alle sammen var i rigtig godt humør. Min mad og min lejlighed fik masser af ros, og med masser af vin på køl, blev stemningen hurtigt rigtig høj.

Jeg elsker, at jeg kan samle alle mine veninder, nye som gamle, og selvom de ikke kender hinanden ret godt, og kun har mødtes et par gange til mine arrangementer, så falder de altid hurtigt i snak, og hygger sig med hinanden.Da vi havde spist, blev musikken skruet op, og jeg diskede op med en masse våde varer. Festen kom rigtig hurtigt i gang, og det var næsten ikke til at drive folk ud af min lejlighed, og ned i taxaen da den kom og hentede os klokken lidt over 24. Taxaen kørte os ind til Zen, hvor vi havde den bedste fest længe.

Alt spillede bare i lørdags. Personalet på Zen var virkelige søde i lørdags, musikken var virkelig god og med alle mine veninder samlet blev det til den bedste og mest positive fest meget længe. Michelle og jeg ramte først min seng klokken lidt over syv søndag morgen.


Klokken 10 var vi på benene igen, og gik i gang med rengøring og opvask. Det var virkelig tiltrængt, for her var virkelig blevet ulækkert, og det var tydligt at se, at her havde været holdt en god fest. Da vi var færdige, kørte vi ud og forkælede os selv med en pizza, inden vi kørte ind til Remisen hvor der i den her weekend, blev holdt ”Tøjmarked.” Et loppemarked, kun med tøj. Jeg fik købt nogen super fede ting. Når de kommer ud af vaskemaskinen, får jeg taget nogen billeder af tøjet til bloggen

:-)

I går aftes gik jeg så kold på sofaen til Zulu Comedy Galla, som jeg længde havde glædet mig til at se.

Så selvom det i dag er mandag, og der er lang tid til næste weekend, så lever jeg lige højt et par dage endnu på den her helt vildt skønne weekend!


// Josephine


Comentários


bottom of page