top of page

MIN OUTFITS 2017 // FORNEMMER DU ET TEMA?

Nytår betyder fremtid og nye tider, men det betyder også et tilbageblik på året der er gået – og som ægte blogger, betyder det naturligvis også et tilbageblik på nogle af årets outfits 😉 Og tænk engang.. Et helt år er gået og jeg kan ikke finde et eneste vinter outfit. Det er jo virkelig nu, jeg opdager hvor meget mening, det giver at bo i sol og varme 🙂

Dette års outfits har naturligvis båret præg af, at jeg ikke længere bor i Danmark, og at et outfit nu ikke længere skal holde mig varm, men at det der i mod skal sørger for, at jeg ikke har det for varmt. Jeg elsker sommertøj og selv da jeg boede i Danmark havde jeg næsten ikke andet hængende i skabende. Store jakker, varme trøjer og trykke sokker, er bare ikke mig – selvom det er nødvendige items at have på, det meste af året i Danmark.

Et at årets outfits er naturligvis en bikini. Jeg ved godt at det måske ikke er et egentligt outfit, men ikke desto mindre er det den beklædningsgenstand jeg har haft på aller mest i år.

Åh hvor ved jeg godt, at det her lyder forfærdeligt, når man sidder i kulden og læser det, men jeg håber, at I kan glædes lidt på mine vegne. Jeg er da i hvert fald lige blevet i rigtig godt humør af at lave det her indlæg. Særligt fordi at der bag alle billederne også er at minde, der fortæller om alt det jeg har oplevet i år, og som jeg er meget taknemlig for!

English: You know what? A whole year has passed and I cannot find a single winter outfit. It’s now that I realize how much sense it makes to live in the sun and heat 🙂


This year’s outfits have obviously been affected by the fact that I no longer live in Denmark, and that the purpose of an outfit no longer is to keep me warm, but instead make me feel not too hot. I love summer clothes and even when I lived in Denmark, I didn’t have any winter clothes in my wardrobe. Big jackets, hot jerseys and knitting socks are just not me – although it’s necessary items to wear, most of the year in Denmark.

One of this year’s outfits is of course a bikini. I know that it might not be a real outfit, but nevertheless, it’s the item I’ve been wearing most of the time this year.

Oh, I do know that this sounds terrible when you sit in the cold and read it, but I hope you’ll be happy on my behalf. Making this post made me in such a good mood, especially because that behind all the pictures there are so many memories that makes me think of all the things I’ve experienced this year and for which I am very grateful!

Commentaires


bottom of page