top of page

MIN TOP 10 // DE BEDSTE SOMMERSANGE!
Der findes ingen bedre måde, at få skruet humøret helt i top, end en rigtig god sang. Mine skiftende yndlingssange har alle sammen det tilfælles, at de gør mig glad, giver mig energi og får mig til at tænke på sol og sommer. I håbet om, at lade sommerstemningen og det høje humør smitte lidt af på jer, deler jeg i dag min top 10 over de bedste sommer-sange nogensinde.

Listen er en blanding af nye numre, der minder mig om fantatiske sommerferier med veninder, familie og Andreas – og gamle numre, som jeg er vokset op med, der derfor giver mig en helt særlig følelse af sommerferie, uden at hverken tekst eller melodi, måske giver så meget mening i den retning. Anyway – I hope you like it 😉

  1. Justin Timberlake – Can’t stop the feeling. Se lige min “Cannes Vlog” her. Så forstår du, hvorfor den her sang fungere SÅ godt for mig 😉

  2. Alberte Winding – Alle verdens hjørner.

  3. Gabrielle – Sunshine

  4. Simply Red – Home

  5. Frank Ocean – Lost

  6. Macklemore & Ryan Lewis – Can’t hold us.

  7. The Weekend – I feel it coming

  8. Bruno Mars – 24K Magic

  9. Chris Brown – Don’t wake me up

  10. Lisa Nilsson – En kort en lang

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

टिप्पणियां


bottom of page