top of page

MIN TOP 10 OVER BEDSTE OPLEVELSER I 2013

rp_20131231-1829301.jpg

Meget kliche eller måske vanen tro er vi nu kommet til den tid på året, hvor der skal gøres status. Mit år 2013 har været fyldt med mange oplevelser. Jeg har udviklet mig rigtig meget, prøvet en masse nyt og flyttet grænser.


Den største ændring der er sker for mig i år, er at jeg har forladt den trygge, faste, frie og højt elskede hverdag i København for at flytte til Odense og studere. Det har været og er fortsat forbundet med både mange positive tanker og glæde, men også med et stort savn til min familie, mine veninder og den tryghed jeg har, hvor jeg kommer fra. Heldigvis har jeg fundet en kombination, der gør at jeg nu er rigtig glad for min nye hverdag. Nedenfor har jeg samlet de 10 bedste oplevelser jeg har haft i 2013 i tilfældig rækkefølge. Rigtig godt nytår!

:-)

1. SOMMERFERIE I CANNES I år var jeg 16 dage i Cannes i mine forældres lejlighed. Først med familien, men efter seks dage rejste de hjem, og mine veninder Amanda, Izabell og Caroline kom ned til mig. Det blev til 10 af de bedste dage i 2013. Vi spiste god mad, snakkede, spillede spil, lå på stranden, crusede i bjergene på vores scootere, spiste på dyre og fine restauranter nogle aftener, og lavede mad og sad i nattøj på altanen og spiste andre. Det blev selvfølgelig også festet, drukket drinks og danset til den lyse morgen. Fantastisk ferie. Jeg glæder mig allerede til at komme af sted med de samme piger til sommer!

2. JEG BLEV OPTAGET PÅ MIT DRØMME STUDIE Efter at have søgt to gange før i Århus og en gang før i Odense, havde jeg afgjort med mig selv at 2013 var nu eller aldrig. Hvis jeg ikke kom ind på journalistuddannelsen i år, måtte jeg erkende, at jeg skulle bruge resten af mit liv på noget andet. Derfor tog jeg et utal af kurser, tog et ophold mere på højskole, var i praktik hos Claus Buhr på DR, læste en million bøger om sprog og gjorde alt hvad jeg kunne for at blive dygtig og klar til optagelsesprøven, der skal bestås som en af de 100 bedste ud af knap 2000 i Århus og 550 i Odense for at blive optaget. Jeg kom ind i begge byer, hvilket var en af de største personlige sejre jeg har haft. Jeg valgte Odense, og er nu tilbage på skolebænken. Gladere for mit studie end nogensinde før. Studiet har også givet mig en masse nye bekendtskaber og veninder som jeg er rigtig glad for!

3. TØSEGRUPPEN (Jeg har de bedste veninder!!) 2013 blev også året, hvor jeg for alvor kom rigtig tæt på nogle nye skønne veninder. Izabell og Amanda har jeg gået på højskole med i 2012, og de har været blandt mine tætteste veninder lige siden, men i 2013 er jeg for alvor kommet tæt på fire andre piger, og sammen har vi syv fået en tæt tøsegruppe. Det er det bedste selskab, og de piger kan altid gå mig til at grine så tårerne triller ned af kinderne. Jeg sætter utroligt stor pris på at have de piger i mit liv. Nok mere end de selv ved. Jeg glæder mig til 2014, som jeg ved vil bringe MANGE flere fede oplevelser med sig i det her fantastiske selskab!


20131231-182930.jpg

4. SUCCES MED QUEEN OF SCANDINAVIA PÅ DANSK JORD Sidste år havde vi enormt stor succes med de piger vi sendte af sted til internationale skønhedskonkurrencer. De vandt stort set alle samme noget, tre piger endte endda på toppen af sejrsskamlen ved hver deres internationale konkurrence. Desværre har naturkatastrofer og sygdom haft betydning for, at jeg ikke har haft ret mange danske piger af sted i år. Derfor er det naturligt heller ikke blevet til det helt store sejrs år for Queen Of Scandinavia i international sammenhæng. Til gengæld har vi haft den største vækst og succes i Danmark nogensinde. Vi sprang alle rekorder og forventninger til vores castings, hvor langt flere piger end vi havde forestillet os kom til vores casting. Den øgede interesse kunne vi også mærke fra pressen, sponsorere og samarbejdspartnere. Året endte med, at vi kunne donere 52.000 kr. til Kræftens Bekæmpelse, hvilket er en kæmpe glæde for mig. Jeg er meget tilfreds med året og glæder mig allerede til 2014, hvor nye planer allerede ligger klar.


5. JEG STOD PÅ VANDSKI FOR FØRSTE GANG I FEM ÅR Det virker måske som en lille ting, men for mig var det stort. Gennem hele min barndom har det at stå på vandski, været det bedste jeg vidste. Jeg gik til det, trænede flere gange om ugen og elskede at suse henover vandet, mens solen gik ned bag træerne langs Furesøren. Den følelse gav mig glæde, frihed, morskab, alle de fede ting man føler, når man er rigtig lykkelig.

Men lige før Danmarksmesterskaberne for fem år siden faldt jeg på vandski, og ødelagde min ryg og min skulder. Det betød, at jeg aldrig kom på vandet igen. Indtil i år. I sommers var jeg for første gang siden mit fald, endelig på vandet igen. Den samme glæde susede gennem min krop, og jeg havde det for fedt! I 2014 skal jeg bruge meget mere tid med min vandski. 😉

6. MIN FERIE TIL CALIFORNINEN I oktober rejste jeg meget impulsivt med min veninde Izabell til Californien. Vi Roadtrippede den i 10 dage og besøgte bl.a. Los Angeles, Hollywood, Sand Diego og San Francisco. Det var den fedeste ferie, i det bedste selskab. Vi nåde slet ikke at slappe af. Vi var på farten konstant, og oplevede mere end jeg troede var muligt på 10 dage. Jeg kan stadig blive helt høj, når jeg tænker tilbage på alle de fede ting vi oplevede. Den ferie bliver en af de ting, jeg særligt vil huske resten af livet.

7. SOMMEREN I DANMARK Sommeren i Danmark var helt fantastisk i år. Vejret var så godt, at jeg flere dage droppede at arbejde eller tog halve fridage for at nyde vejret med mine veninder. Med Queen Of Scandinavia arbejder jeg jo kun for mig selv, så der var ingen der rynkede på næsen, hvis jeg tog en fridag. Jeg havde nogle af de bedste dage med lækre strandture, gode frokoster, afslapning på halvandet og gåture i Nyhavn. En eftermiddag brugte jeg også med mine veninder Mille og Amanda på Christiania. Amanda er vokset op på Christianshavn. Hun legede som barn på Christiania og mange af hendes veninder bor der stadig. Derfor kunne hun give en rigtig fed rundvisning der inde. Selvom stedet forarger mig, så havde vi en sindssygt hyggelig aften. Jeg håber sommeren 2014 bliver med lige så godt vejr. Intet kan gøre mig gladere end godt selskab i solskin, og det har jeg heldigvis haft rigtig meget af i 2013.

 8. PÅ SPATUR TIL SVERIGE Hvert år er jeg på en årlig spatur med min mor. Vi hygger, læser bøger, snakker, går ture, ligger i dampbad, får massage og slapper af. I år var ingen undtagelse, og vi havde den skønneste tur til Båstad. Jeg elsker de forlængede weekender der er dedikeret til afslapning og mor/datter-hygge.

9. COPENHAGEN FASHION WEEK x2 Årets to modeuger har også været nogle af de fedeste oplevelser i 2013. I februar gik jeg all in på moderæset med min veninde Maria. Jeg var så heldig at få sponsoreret et hotelværelse på First Hotel Copenhagen Strand, så jeg boede centralt i byen mens fashion week stod på. En uge med fart over feltet, masser af shows, gode fester, goodiebags og fantastisk selskab. Der var tryk på, vi fik ikke meget søvn, men hold kæft hvor havde vi det sjovt! Modeugen i august var helt anderledes. Jeg havde vildt travlt med Queen Of Scandinavia, så det blev en ret stresset uge. Jeg havde det dog helt fantastisk alligevel. Jeg boede hos min veninde Izabell på Vesterbro i jordens fedeste lejlighed. Derfra var der 5 min på cykel til Rådhuspladsen, hvor de fleste shows blev afholdt. Derfor kunne jeg nå at se en masse shows, samtidig med at jeg havde et sted tæt på, hvor jeg kunne arbejde i pauserne. Det blev heller ikke til meget søvn i den uge. Udover shows om dagen så var der fester, middage og events som prægede de mørke timer. Det var en uge med fuldfart, masser af fede arrangementer og altid i godt selskab. Uden tvivl en af de bedste og gladeste uger i år.

10. REJSEN TIL INDIEN For præcis et år siden sad jeg lige nu i Indien. Jeg var på ferie med mine forældre og min bror. Det var en af de største oplevelser jeg nogensinde har haft. Indien er uspoleret, ægte og der er ingen turister. Vi fik virkelig lov til at komme helt ind under huden på landets kultur, religion og befolkning. Det var en helt fantastisk rejse, som gjorde stort indtryk på mig og som jeg aldrig glemmer.


Jeg ser frem mod 2014 med glæde og en million sommerfugle i maven. Bliver det bare halvt så godt som 2013, så er jeg lykkelig! Rigtig god nytårsfest til jer alle sammen!


// Josephine

bottom of page