top of page

Min weekend i billeder


IMG_4816.JPG

Den her weekenden har jeg ikke bare været tilbage i København, jeg har VIRKELIG været tilbage i København 😉 I fredags vandrede jeg rundt i indre by i 7,5 time, for at ordne ting og købe gaver. Så jeg fik virkelig set og nydt byen.

Jeg var også forbi Christiania sammen med min studieveninde, for at lave et radioindslag! Vi fandt en rigtig spændende historie!

:-)

IMG_4736.JPG

IMG_4737.JPG

Jeg var fuldstændig færdig, da jeg kom hjem, og fredag aften blev derfor brugt med et godt glas vin, lidt lækker mad og ellers ret tidligt i sent.

Lørdag morgen stod den så på familiefødseladag hos min moster og kusine med en lækker brunch. Eftermiddagen gik med en gåtur om søerne. Vejret var jo fuldstændig fantastik!

Lørdag aften skulle jeg til fødselsdag hos to af mine bedste veninder. Carla og Izabell. Den startede med en virkelig lækker middag i privaten og fortsatte med højt humør, på vores yndlings natklub Sunday, hvor jeg ikke havde været i 100 år, så det var skide sjovt at være tilbage 😉


IMG_4815.JPG

IMG_4792.JPG

IMG_4781.JPG

IMG_4793.JPG

IMG_4857.JPG

IMG_4860.JPG

IMG_4828.JPG

IMG_4874.JPG

Lørdag nat sov jeg hos Izabell så jeg kunne være med til at fejre hende på selve dagen også 😉 Der blev chillet, hygget, plejet tømmermænd og spist lidt god mad.

Så efter en helt fantastisk weekend i København, er jeg nu klar til at gå igennem en hektisk uge med “news week” projekt på studiet, inden efterårsferien venter lige om hjørnet!

:-)

// Josephine

Kommentare


bottom of page