top of page

MINE FAVORIT OUTFITS 2016
Et lille tilbageblik på nogle af mine favorit-outfits fra 2016. Sort og hvid har været nogle ret gennemgribende farver i min garderobe igen i år, men jeg også blevet meget bedre til at tilføje nogle flere farver, og i år har særligt lyserød, rød og orange fået lov til at snige sig ind.

Alle de outfits jeg har samlet ovenfor, kunne jeg også godt finde på at bruge i 2017, målet er dog at jeg skal forsøge at flette endnu flere farver ind i min garderobe.

Det er faktisk rigtig hyggeligt at sidde og kigge gamle outfit-billeder igennem, fordi der gemmer sig nogle rigtig hyggelige, gode og sjove oplevelser bag mange af billederne! Bl.a. et hav af rigtig gode ferier! 🙂

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page