top of page

Mine sunde livretter


Jeg elsker at lave mad, og forsøger også altid at lave god og sund mad til mig selv. Særligt i hverdagene ligger jeg meget vægt på at spise sundt og kalorielet, så er der lidt mere plads til at cocktails og hygge i weekenderne.

Men nu er jeg ved at løbe lidt tør for ideer til sund aftensmad. Normalt er jeg glad for tomat- eller champignonsuppe, friske salater og wokretter, men nu savner jeg snart at prøve noget andet.


Min ynglings salat er min mors champignon salat. Den består af champignon, frisk basilikum, rucolasalat, agurk, sugarsnaps og revet parmesan. Henover hælder jeg en hjemmelavet dressing af olivenolie, hvidløg, citron og sennep. Til salater spiser jeg tit et stykke rugbrød som jeg rister på panden med rosmarin og salt.


Er der nogen skønne læsere der har ideer til sund aftensmad? Så smid lige i en kommentar her til oplægget!

:-)

コメント


bottom of page