top of page

MINE TOP 10 BEDSTE OPLEVELSER I 2018

Det er for vildt, at der allerede er gået et helt år siden jeg sidst sad og skulle skrive min top 10 over de bedste oplevelser i 2017. Hvor er tiden dog blevet af? Jeg er taknemlig for alle de fantastiske oplevelser, som jeg har fået i 2018 og jeg håber inderligt at karma synes, at jeg har gjort mig fortjent til endnu et år med nærvær, store grin og uvurderlige oplevelser.

Nedenfor har jeg samlet de 10 bedste oplevelser, som jeg har haft i år. Hvis du vil læse min top 10 fra tidligere år findes de her:

2013 – klik her. 2014 – klik her. 2015 – klik her. 2016 – klik her. 2017 – klik her.

BESØG PÅ VORES BRYLLUPS LOCATION I ITALIEN

Uden tvivl den mest magiske tur til Italien! I august rejste Andreas og jeg 10 dage til Italien for at besøge det område – og den villa, hvor vi skal holde vores bryllup i 2019. Jeg havde virkelig store forventinger, og det betød også, at jeg var vildt nervøs for at stedet ikke kunne leve op til vores forventninger. Det kunne det heldigvis – og stedet er endnu smukkere i virkeligheden end på billeder.

Vi fik den mest fantastiske velkomst, da vi ankom til villaen. Først var vi rundt og se alle værelserne, og mens vi gik rundt og sugede alle detaljerne og den vilde udsigt til os, kom ejeren af huset op og fortalte, at nu var klokken 12, og når klokken er 12 i italien, drikker man prosecco – Italienernes svar på champagne. Derfor gik vi med op i den lille lokale by og inde bag en masse smalle stier lå den skønneste lille gårdhave, hvor den lille lokale landsby var samlet. Her blev vi sat midt mellem alle de lokale, og med det samme følte vi os både velkommen og hjemme. Det var virkelig en skøn oplevelse at sidde der mellem alle de søde italienere, nyde deres lækre specialiteter og blive taget så godt i mod.

Jeg kan ikke drømme om en bedre bryllupslocation, og jeg glæder mig helt sygt til at vi skal tilbage sammen med familie og venner. Hvis du vil se mere til vores bryllupslocation, så lavede jeg en video dernede fra. Du finder den på YouTube – eller ved at klikke her.


YSTAD SALTSJOBAD MED MIN MOR

Jeg har et tæt og godt forhold til min mor, og vi snakker i telefon sammen stort set hver dag . Derfor var der naturligvis heller ingen tvivl om, at det var hende jeg skulle have med til Ystad Saltsjobad, da jeg blev inviteret der op her i efteråret. Normalt tager vi på en længere spa-tur minimum en gang om året, men fordi jeg har boet i Vietnam var det efterhånden lang tid siden, at vi havde haft sådan en wellness weekend.

Jeg ELSKER at besøge Ystad Saltsjobad, som for mig er et af de bedste steder på jorden at komme ned i gear og lade batterierne op på ny. Min mor og jeg havde en perfekt tur med afslapning, shopping, god mad og en helt masse sauna og massage.

BLOGGER OF THE YEAR – BARCELONA

I juni måned vandt jeg titel ‘blogger of the year’ til Hunkemöllers blogger award. Når man blogger på snart 10’ende år, så er det dejligt at vide, at der stadig er nogen der læser med, gider at stemme på mig og en jury der synes, at jeg laver noget godt indhold.

Med den fine titel hørte en tur til Barcelona, derfor tyvstartede Andreas og jeg vores sommerferie med nogle helt fantastisk dage i den spanske badeby. Jeg ELSKER Barcelona. Den har det hele! Storby-vibes, en lækker stand, masser af kulturelle turistattraktioner, et godt natteliv og virkelig god shopping.

Vi havde den dejligste tur, hvor vi fik nydt at være rigtig sammen igen. Inden vi tog til Barcelona havde vi oplevet en stor omvæltning i vores liv, hvor vi gik fra at være sammen 24/7 i Vietnam til pludselig at være tilbage i Danmark og have et nyt stramt skema, der næsten kun gav os tid til hinanden fra vi kom hjem fra arbejde til vi gik i seng. Det var så dejligt med nogle dages tosomhed i Barcelona og den perfekte start på en perfekt sommerferie.

KROATION MED MINE BARNDOMSVENINDER

Min sommerferie i år var magisk og en af de ture, der gjorde den ekstra fantastisk var min tur til Kroatien sammen med mine to barndomsveninder. Selvom vi har været veninder hele livet var det vores første rejse sammen – og vi havde det præcis lige så sjovt og hyggeligt som vi plejer. Vi fik slappet af, spist god mad, grint en helt masse og snakket endnu mere.

Det var min første tur til Kroatien – og hold nu op, hvor blev jeg positivt overrasket. Jeg har godt tænkt at det var et smukt sted, men at der var SÅ smukt det kom bag på mig. Min venindes familie har et vidunderligt hus der nede, som vi kunne bo i og den fantastiske base gjorde bestemt ikke vores ferie mindre fantastisk.

Ferien var også en glædelig reminder om, hvor heldig jeg er at have de to piger i mit liv. Uanset hvor mange dejlige veninder man kan være heldig at få gennem livet, så er der bare noget helt specielt ved at have veninder, som man har kendt altid. Jeg håber, at vi får mulighed for at tage flere af de her hyggelige ture sammen.
CANNES

Mit andet hjem – Cannes, fik jeg både besøgt i sommerferien og igen i efterårsferien. jeg elsker den franske badeby, hvor mine forældre har sommer residens, og hvor jeg derfor er kommet hele mit liv. Det er fantastisk at føle sig hjemme på så eksotisk en destination og jeg elsker den stemning der er i byen. Det er afslappet luksus!

I sommerferien nød jeg en lille uge sammen med mine forældre og min bror. Det er lang tid siden at vi fire har været sammen på ferie bare os fire, så det var sindssygt hyggeligt at være det igen. Vi havde bl.a. en dag hvor mine forældre lejede en speedbåd, hvilket efterhånden er en årlig tradition og en af sommerferiens højdepunkter. Ud fra Cannes ligger to små øer og mellem dem er det vildeste azurblå vand. Et sandt paradis, hvis man er lige så vild med at bade, som jeg er 😉

I efterårsferien nød jeg Cannes sammen med mine forældre, og når det er ved at blive gråt og koldt efterår i Danmark, er det helt fantastisk at kunne stikke af til sydfrankrig, hvor det stadig er kjole-vejr og man kan spise frokost i solen på stranden. Det er noget jeg nyder virkelig meget! Så meget at mine ture til Cannes efterhånden er at finde på min top 10 over de bedste oplevelser hvert år.

SOMMERFERIE I RØRVIG

Danmark er det bedste sted at være, når vejret er godt – og det må man sige, at det var i sommeres. Det smukkeste sted i landet må uden tvivl være Rørvig, og jeg ELSKER at bruge mine weekender og ferier der oppe. Mine forældre har haft sommerhus i Rørvig hele mit liv og derfor er Rørvig – lige som Cannes – blevet et andet hjem og et sted, hvor jeg virkelig kan slappe af.

Jeg elsker at starte dagen med en dukkert fra badebroen, at cykle ture gennem markerne forbi de gamle bondegårde, at spise frisk fisk på Rørvig havn og at slappe af i sommerhusets hængekøje. For mig er Rørvig et helle, og der er ingen tvivl om, at min sommerferie i Rørvig har været et af årets højdepunkter. Hvordan kan det være andet, med den sommer vi lige har haft?
KØBT NY LEJLIGHED

2018 blev året hvor jeg købte og flyttede ind i min drømme lejlighed på mit elskede Østerbro i København. Billederne nedenfor er fra lejligheden da de gamle ejere boede der, og jeg glæder mig til snart at kunne vise jer, hvordan vi har indrettet os. Det er meget anderledes 🙂

Jeg har naturligvis altid fantaseret om at have min egen lejlighed i København, men at det skulle ende med at Andreas og jeg skulle flytte ind i så lækkert et hjem på over 100 kvadratmeter og med både altan og walk-in har alligevel været mere end jeg drømte om var muligt. Vi er blevet sindssygt glade for vores nye hjem og jeg nyder hver dag jeg står op.

Udover at lejligheden er lige hvad vi drømte om, så er det også fantastisk at have købt noget sammen med Andreas. Indtil nu har vi boet i hinandens lejligheder eller lejet noget sammen da vi boede i Vietnam, men nu er det vores begges helt rigtige hjem. Det er virkelig dejligt!

Jeg glæder mig til mange flere solrigetimer på altanen, lækre middage og sjove stunder i vores lejlighed i 2019.MIT LIV I VIETNAM

I starten af 2017 flyttede jeg til Vietnam og vendte ført hjem igen i maj 2018. Derfor startede mit år også som udenlandsdansker bosiddende i Ho Chi Minh City. Min tid i Vietnam er ikke bare et af årets højdepunkter, det er uden tvivl mit livs højdepunkt. (Lige ind til jeg bliver gift med Andreas til sommer 😉 Så må den ryge ned på en anden plads)

Jeg er så lykkelig for at vi tog springet og flyttede til så anderledes et land, med så anderledes mennesker og en så anderledes en kultur. Det har været den største og den bedste tid i mit liv og det er faktisk lidt vemodigt at hoppe ud af 2018 og nu for alvor kalde min tid i Ho Chi Minh City for fortid.

Heldigvis kan jeg stadig rejse der ud – og jeg har mødt nogle fantastiske piger, som jeg for altid vil kunne dele de mange sjove minder med. Jeg har i hvert fald planer om at holde godt fast i dem, uanset hvor i verden de bor.

Jeg håber inderligt, at mit liv igen på et senere tidspunkt giver plads, tid, råd og mulighed for at Andreas og jeg igen kan forsøge os med at bo i udlandet. Det var magisk – det var noget, der ikke kan beskrives med ord.

CAMBODIA

Jeg startede 2018 med en rejse til Cambodia sammen med Andreas og mine forældre, der kom til Asien for at besøge os. Vi havde den skønneste rejse ned gennem et eventyrligt land, som virkelig er et stærkt undervurderet turistmål.

På vores rejse oplevede vi både smuk natur, historiske templer, spiste god mad og besøgte den flotteste stand jeg nogensinde har været på! Vi boede en lille uge på hotel Royal Sands Koh Rong, som jeg havde indgået et samarbejde med og det var et sandt paradis på jord! Sandet var fuldstændig som det fineste hvedemel mellem mine tær.

Cambodia var virkelig fantastisk – og jeg elsker at rejse sammen med mine forældre og Andreas, så det var uden tvivl den bedste start på året, jeg overhovedet kunne forestille mig.
TRE UGER I VIETNAM

I november – seks måneder efter, at jeg var flyttet tilbage til Danmark, tog jeg retur til Vietnam. Det var virkelig fantastisk at være tilbage! Det var fuldstændig som at vende tilbage til et tidligere liv eller en dejlig drøm.

Turen bød på en masse arbejde med Preferred Bloggers, middage, sang og dans med mine danske veninder, der stadig bor i Vietnam, en tur til paradis øen Phu Quoc, med en af mine aller dejligste veninder, der kom på besøg fra Australien og en helt masse gåture alene rundt i mit gamle hood! Selvom det kun var seks måneder siden at jeg var rejst, så føles det som meget længere tid siden og det var vidunderligt at få genopfrisket alle minderne!

Jeg håber, at jeg får chancen for at besøge Vietnam igen i 2019.
2018 har uden tvivl været et fantastisk og meget mindeværdigt år. Særligt min tid i Vietnam har gjort mig klogere på mig selv, hvad jeg gerne vil med mit liv, og hvordan jeg bedre prioritere min tid her hjemme. Det er et år som er svært at sige farvel til, fordi det indeholder så mange ting, som jeg gerne vil holde fast i.

men… Der er jo intet andet for end at hoppe ned af stolen når klokken slår 12, og så håbe på at 2019 bliver bare næsten lige så fantastisk som 2018. Der er heldigvis nogle rigtig spændende ting forude.

Comments


bottom of page