top of page

MINE TRE SKINCARE FAVORITTER LIGE NUNår vind og vejrforhold ændre sig, er det rigtig vigtigt også at justere sin hudpleje rutine. Om sommeren er det vigtigt, at beskytte sin hud med solfaktor, mens det om vinteren er langt vigtigere at sørger for at huden får masser af fugt.

I dag deler jeg mine tre favoritprodukter, som jeg varmt kan anbefale til dig, der gerne vil tage dig lidt ekstra kærligt af din hud den kommende tid.

SUPERMOOD: YOUTH GLO
Den her lækre sag er en syre peel. Det lyder måske lidt voldsomt og normalt er syre ikke noget vi forbinder med ting, der skal i ansigtet. Den her syre peel er lavet på “AHA Acid” som er en syre, der super effektivt binder fugten til huden, fjerner døde hudceller, stimulerer dannelsen af nye hudceller, holder talgproduktion i skat og sørger for, at du ikke får så mange bumser. Jeg har selv fået min i en goodiebag engang, men jeg har fundet den online lige her.

English: This one is an acid peel. It may sound a bit wrong as usually acid is not something that we put on the face, but this acid peel is made of “AHA Acid” which is an acid that binds the moisture to the skin, removes dead skin cells, stimulates the formation of new skin cells and react on sebum production to make sure you do not get so many pimples. I got mine in a goodiebag some time ago, but I’ve found it online right here.

EMBRYOLISSE: HYDRA-MASQUE
Jeg kommer aldrig til at leve uden den her. Jeg har kun brugt den i et par måneder, men jeg er allerede afhængig og sikker på, at det bliver et produkt, der kommer til at følge mig i graven. Som så mange andre skandinavere, har min hud ofte brug for ekstra fugt, og den her fugtmaske fra Embryolisse er den absolut bedste jeg har prøvet. Jeg smører den i ansigtet om aftenen, inden jeg skal sove og fjerner den ikke igen. Det hele suger ind og efterlader min hud meget mere smidig, ensartet og lækker at se på. Jeg har selv købt den online hos apoteket, men den fås også hos Matas.

English: I will never live without this one. I have only used it for a few months, but I’m already addicted and sure that it will be a product that will follow me in to the grave. Like so many other Scandinavians, my skin often needs extra moisture, and this moisture mask from Embryolisse is the absolute best I’ve tried. I put it on my face in the evening before i go to sleep and do not remove it again. It all goes into my skin and leaves my skin much more smooth, uniform and nice to look at. I have bought it at the pharmacy, but it is also available here.

SUKI: CONCENTRATED CLARIFYING TONER
Duften fra den her toner, sender mig direkte på spa hver eneste dag. Jeg elsker simpelthen duften, men heldigvis er det ikke, det eneste gode ved det her produkt. Den lækre toner beroliger min hud og er fuld af lækre ingredienser som beskytter huden og løser problemer med uren hud. Den er super mild og kan bruges til alle hudtyper. Du kan læse mere om den og få fingrende i den hos PureShop lige her.

English: The smell of this toner sends me directly to the spa every single day. I simply love the fragrance, but luckily it’s not the only good thing about this product. The delicious toner soothes my skin and is full of nice ingredients that protect the skin and solve problems with pimples. It is super mild and can be used for all skin types. You can read more about the product and buy it at PureShop right here.

Comentarios


bottom of page