top of page

MINE WEEKEND PLANER
Et par timer ved poolen, en god frokost og måske en gårtur langs Saigon River. Sådan gad jeg godt, at min weekend skulle se ud, men det er desværre ikke tilfældet. I stedet står den på hårdt arbejde og rigtige mange kilometer under forsålerne.

Vi har nemlig fået printet 8000 flyers med en rabatkode til Premium medlemsskab på Preferred Bloggers, og fordi vi er blevet så forsinkede med platformen, så er der ikke mange dage til at dele dem ud, for flyeren udløber lige om lidt. Derfor kommer min weekenden til at så på flyer-uddeling i helt stor stil, og selvom jeg i starten synes, at det var en fest, så er jeg ved at være rigtig godt træt af det.

Heldigvis er det ikke lige så hård en opgave, som det ville have været i Danmark. Der hjemme kan man nærmest ikke få lov til at forære folk 100.000 kroner på en flyer. Danskere hader flyers, og man skal virkelig have argumenterne i orden, for overhovedet at kunne få dem delt ud. I Vietnam er situationen en helt anden.

Her takker de og flere af kvinderne nejer ligefrem, når jeg spørg om jeg må give den en flyer. Det er ret vildt at opleve hvor stor kulturforskel der er – og vi er nok heldige, at være her på det rettet tidspunkt, for på et eller andet tidspunkt bliver Vietnameserne naturligvis også trætte af flyers. Lige nu virker de mest bare overrasket over, at man som europære kommer og giver dem noget gratis. Det er en meget sjov oplevelse.

Når jeg ind i mellem skal hvile fødderne, som altså kommer til at gå ret mange kilometer med flyers den her weekend, så planlægger jeg at skulle se X Factor. Vi ser det som regel lørdag aften, for på grund af tidsforskel, sover vi når DR sender udsendelsen live. Det er mange år siden, at jeg sidst har set X Factor, men når man er så langt fra Danmark, så er det et rigtig hyggeligt program, der minder mig om livet der hjemme.

Der er altså meget arbejde på programmet, men jeg kommer også til at prioritere min tid på at være sammen med Andreas, som jeg lige om lidt skal undvære ret længe. Husk at du altid kan følge med på min Instagram – og Instagram story 🙂

Comments


bottom of page