top of page

MINE YNDLINGS SKIN CARE PRODUKTER


IMG_6173
IMG_6177
IMG_6203

En god scrub og masser af fugt er afgørende for en flot, ensartet og frisk hud. Jeg har fundet nogle produkter, som jeg virkelig synes gør det for mig, så dem tænkte jeg, at jeg ville dele med jer.

:-)

Jeg har prøvet mig frem i efterhånden mange år, for at finde den helt perfekte ansigtsscrub, og endnu er der ikke nogen anden scrub der har kunne måle sig med den her lækre sag ‘exfoliate foaming cleanser‘ fra Suki Skin Care. De små korn har en perfekt størrelse, konsistensen er perfekt let og duften sender mig direkte på spa. 😉

Generelt er jeg helt vild med Suki Skin Care, som er lækre økologiske hudpleje produkter uden syntetiske stoffer, og det synes jeg er ret vigtigt når det er noget jeg smører i ansigtet. 

Udover den lækre scrub er jeg blevet rigtig glad for deres ‘radical results youth serum‘ som jeg synes gør min hud helt glat og ensartet. Den har en anti-ageing effekt og er fyldt med gode vitaminer for huden. Bagefter bruger jeg deres ‘nourishing facial oil‘ som giver virkelig meget fugt uden at fedte. Jeg føler virkelig, at olien sidder og fugter hele dagen, og det er jeg ikke vandt til fra andre dagcremer. Den er også super lækker, at have med på ferie hvor huden bliver udsat for meget sol og salt, og derfor godt kan trænge til et ordenligt skud fugt.

Hele Suki Skin Care serien forhandles hos Pure Shop i København, men de har heldigvis også en online shop til dem der ikke lige kommer forbi Grønnegade.

// Josephine

bottom of page