top of page

MISS INTERCONTINENTAL – DOMMER INTERVIEW


Her til morgen har jeg snakket med smukke Iben. Hun er lige nu i Tyskland, hvor hun repræsentere Danmark til Miss Intercontinental. Iben fortæller, at det går rigtig godt.

I går var alle pigerne til det meget vigtigt dommer interview. Det er her, dommerne for første og eneste gang møder alle pigerne enkeltvis, og har mulighed for at stille dem spørgsmål. Hver pige har 3 min foran dommerne, så det er meget vigtigt, at man på meget kort tid formår at give dommerne et godt indtryk af sig selv. Iben havde helt ro i maven, da jeg snakkede med hende. Hun synes, at interviewet var gået rigtig godt.

Hun fortalte, at dommerne sad tilbagelænet i stolene, da hun kom ind, og virkede ikke just interesserede, men da hun begyndte at snakke om sit arbejde her hjemme, hvor hun hjælper handikappede børn og voksne, blev de pludselig meget interesserede og opmærksomme.

Mange “Misser” fortæller altid, hvordan de gerne vil redde verden, hvis de vinder konkurrencen, men Iben kunne fortælle hvordan hun allerede nu, hver dag bidrager til at verden bliver et bedre sted. Det interesserede dommerne meget, som resten af tiden sat lænet fremad hen over bordet, og fulgte opmærksomt med i alt hvad Iben sagde.


Iben fortalte også, hvordan hun har det, når hun møder nye mennesker. Hun beskrev det med et isbjerg. Første gang man møder nye mennesker, ser man kun toppen af isbjerget, det som er over vandet. For at lærer en person at kende, er man nødsaget til selv at yde noget, og være interesseret. Man er nødsaget til at være villig til at stikke hovedet under vandet, for at opdage resten af isbjerget.

Det var også noget som imponerede dommerne.

Ud fra hvad Iben fortæller mig, vurdere jeg, at dommerinterviewet er gået godt. Hun har fået sagt nogle meget ærlige og gode ting, og jeg er sikker på, at dommerne har lagt positivt mærke til hende.

Der er rigtig mange smukke piger med i konkurrencen i år, det bliver virkelig spændende at se hvordan det kommer til at gå med Iben!

Jeg tror på hende!!

:-)

// Josephine

bottom of page