top of page

MISS MIDDAG

img_5391-1.jpeg
IMG_2359

img_5389.jpeg

IMG_2381

IMG_2356
IMG_2376
img_5377.jpeg

Lidt billeder fra en virkelig hyggelig, sjov og festlig Miss Middag i går. Et par gange om året samles Miss’erne, der har vundet Queen Of Scandinavia gennem tiden og hygger. Rigtig mange af pigerne er blevet rigtig tætte og gode veninder, efter de har været med i Queen Of Scandinavia, så der er altid bare en rigtig dejlig positiv og glad stemning.

I går mødtes vi på KOA, hvor vi spiste en virkelig lækker middag. Jeg har spist der før, og det er altid virkelig godt! Høj kvalitet, masser af smag og så er det alligevel til at betale.

Da vi var færdige med at spise, rykkede vi ind i deres bar hvor den stod på de LÆKRESTE passionscocktails, champagne og jordbærshots 😉 Det er super fedt, at man kan gå der ind efter, at man har spist og få en cocktail, inden man fortsætter videre i byen. Særligt her om vinteren hvor jeg i hvertfald sætter pris på ikke at skulle vandre for meget rundt i kulden fra sted til sted.

Da klokken rundede midnat, smuttede vi videre på Zen. Musikken fik ret hurtigt fat i os alle sammen, og da ZEN havde været så søde at reservere deres VIP room til os, var der masser af plads til at slå sig løs. Vi dansede hele natten non-stop, og det kan godt mærkes i fusserne i dag 😉 Skide sjov fest! Der er altid en virkelig glad og positiv stemning på Zen.

Skøn aften i dejligt selvskab. Når jeg ser alle pigerne samlet, så må jeg altså lige klappe mig selv på skulderen. Det er fanme nogle flotte piger, vi har fundet gennem tiden. De gør det altså alle sammen virkelig godt!

Til info kan jeg fortælle, at der netop er blevet åbent for tilmelding til Queen Of Scandinavia 2016 casting!

:-)

Nu vil jeg kravle ind på sofaen til Andreas. I aften noget mere rolig med film, lidt sund slik og masser af Cola Zero 😉

// Josephine

Comentários


bottom of page