top of page

MODE JEG IKKE FORSTÅR #1
Mode er en sjov ting – nogle gange giver det super god mening og andre gange tror jeg, at det forblænder folk. Jeg tror, at mennesker nogengange glemmer deres kritiske sans og hopper med nogle ting, som egentligt bare er virkelig mærkeligt – og grimt. Min holdning er i hvert fald, at bare fordi det kan ses på catwalken under modeugen eller kommer fra en af de store designere, er det ikke nødvendigvis genialt.

I løbet af de næste par uger vil jeg dele nogle af tidens trends med jer – de trends som jeg simpelthen ikke forstår. 😉

STILETTER FRA MALENE BIRGER

First up er de her sko fra Malene Birger. Jeg elsker den danske designer og sukker tit over nogle af hendes styles, men i denne omgang må jeg simpelthen erklære mig uenige. Hold nu op hvor er de grimme.

Farven er cool, en af mine favoritter, og pels er jeg også helt med på, men desværre kan det ikke rede det virkelig mærkelige design. Foran minder de mig mest om pingvinfødder, og hælen ligner en legoklods, der er blevet sat et sted den ikke høre hjemme.

Er jeg helt alene her eller er der andre, som heller ikke forstå de her mærkelige stiletter?

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comentarios


bottom of page