top of page

MODE JEG IKKE FORSTÅR #3Det kan sagtens være, at det bare er mig der endnu ikke har forstået genialiteten bag de her sandaler fra Miu Miu. Brandet er jeg eller normalt ret begejstret for, men i denne omgang står jeg altså af.

Sandalerne får mig til at tænke på kiksede tegneseriefigurer og insekter med store øjne. Det fungere bare ikke. Jeg tror, at nogen her er blevet forblændet af noget, som de har set på en catwalk eller i et modemagasin. Ingen kan da seriøst mene, at de her sandaler bare er smukke? Der må helt sikkert have været lidt fortryllelse, magi eller manipulation indover.

Hvad tænker du?

Du kan se mine andre indlæg om ‘mode jeg ikke forstår‘ ved at klikke lige her.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page