top of page

MODEUGE FOR DIG ..Der er ikke længe til modeugen og traditionen tro, skal jeg bruge ugen sammen med min gode veninde Maria.

For at få mest muligt ud af ugen kræver det, at man sætter sig, og planlægger hvilke ting man vil deltage i, og forsøger at lave en plan. Maria og jeg har haft hinanden i telefonen den sidste time, og vi er så småt ved at have styr på det hele.

Midt i min og Marias planlægning af modeugen, faldt jeg lige over en artikel fra Costume, som har lavet en guide til shows og events, som er åbne for alle, og ikke kun for presse, designere og særligt inviterede.  Jeg tænkte, at det måske kunne have interesse for nogen af jer

:-)

Copenhagen Fashion Week har også lavet et særlig site for shows og events, der er åbene for alle. De kalder den del af modeugen for Copenhagen Fashion Festival. Tjek deres hjemmeside her.

// Josephine 

Comments


bottom of page