top of page

MONDAY WISH LIST // A TOUCH OF GREYLigesom mange andre er jeg kæmpe fan – ja nærmest afhængig af sorte items i min garderobe, men jeg må også indrømme, at jeg er blevet lige så vild med den grå farve, som jeg synes er super elegant, har et eksklusivt udtryk og som passer til det meste. Derfor er denne uges ønskeliste fyldt med lækre grå items, som jeg ville elske at have i min garderobe. Måske også du har set dig lidt lun på et af ovenstående items? 🙂
English: Just like most other people i love the black color and i really want my wardrobe to be full of black items, but i also have to admit that i’m crazy about the grey color. I find it really elegant and super exclusive to look at. Therefore this weeks wish list is full of really nice grey times. I hope that you like it 🙂// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page