top of page

MONDAY WISH LIST // BLUE DENIM JEANS
Kan du nævne en eneste farve, der ikke passer sammen med denimblå? .. Nej vel? Det tænkte jeg nok 😉 Jeg elsker de afslappede og cool jeans, fordi de er sindssygt rare at have på, og så passer de perfekt med stort set alle de toppe jeg ejer. Til denne uges ønskeliste har jeg samlet ni par super cool jeans, som jeg alle er virkelig vild med. Særligt har jeg forelsket mig i de seje boyfriend jeans fra NLY og de fede ‘momjeans’ fra Topshop. Hvilket par er din favorit?

English: Can you mention one single color that dosen’t go with denim blue? Not really? I though so. 😉 I love the causal cool jeans, because it’s nice to wear and it fits perfectly with almost all the tops i own. For this weeks wish list I have found nine different pair of jeans, and i really love all of them – but mostly the cool boyfriend jeans from NLY and the nice ‘momsjeans’ from Topshop. What do you think?

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page