top of page

MONDAY WISH LIST // DRESS IN ORANGE
Hvis du besøger min blog regelmæssigt, så ved du efterhånden, at jeg er helt pjattet med den orange farve. Jeg tænker, at jeg ikke er den eneste – og fordi farven også er virkelig moderne lige nu, så har jeg ladet ugens ønskesedel blive inspireret af den smukke farve. Hvad synes du, om de ting jeg har samlet? Jeg er ret vild med alle de fine items, men aller helst gad jeg godt, at de fine røde bukser (som jeg i øvrigt, er kommet til at fremhæve to gange, kan jeg se 😉 hang hjemme i mit skab.

English: If you visit my blog frequently you will know by now that i’m really in love with the orange color! I guess i’m not the only one and since the color is so trendy right now i thought that it was a brilliant idea to let my Monday wish list be inspired of it. 😉 What do you think? I love all the things above, but mostly i want red pants (whitch I see I have posted twice 😉 ) to be hanging in my closet.
// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page