top of page

MONDAY WISH LIST // TRENDY JACKETS FOR FALL








Det her er, hvad der sker, når man rejser meget, og ens arbejdsdage ikke længere følger en normal kalender. I går var jeg helt overbevist om, at det var søndag og derfor en god dag at dele den næste episode af min lille vlog-serie. Så det gjorde jeg. Derfor glemte jeg også at poste ugens ønskeliste, som normalt kommer om mandagen. Da jeg så her til morgen skulle til at dele indlægget, gik det op for mig, at det er tirsdag i dag.

Anyway nu er den her 😉 En dag for sent, men jeg håber, at du kan lide den alligevel. En af de ting som jeg savner ved at bo i Danmark, det er cool læderjakker og smukke pelsfrakker, som det er alt for varmt til at have på, når man bor i Asien. Hvis jeg stadig boede i Danmark, ville minimum to af de her smukke jakker være på vej hjem til min garderobe. Det er helt sikkert 😉 Jeg er særligt vild med den sorte læderjakke fra Deadwood og den smukke hvide frakke fra Villa.





English: This is what happens when you travel a lot and your workdays don’t follow a “normal” schedule. Yesterday I belived it was Sunday, and therefore the perfect day to reveal the next episode in my new vlog-series – so i did. And therefore I forgot to post the monday wish list, which i was about to do now, and just discovered that today it’s Tuesday.

Anyway here you have it. 😉 One day too late, but I hope you like it anyway. One thing I really miss about living in Denmark is the cool leather jackets or beautiful furs that is way to hot to wear here in Asia. If I were still living in Denmark, there is not doubt that more than one of these jackets would be on their way to my closet. I especially like the cool black leather jacket from Deadwood and the beautiful white coat from Villa.





// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Youtube here Snapchat: Jhelbrandt

Commenti


bottom of page