top of page

MONDAY WISH LIST // WINTER BOOTS
Dr. Martens

TOMMY HILFIGEREngelbeck Strauss

NLY Shoes

Have2HaveHave2Have

TamarisGlossy

Duffy

Caterpillar
Det er ret sjovt at se hvordan mange af de unge trendy Vietnamesere render rundt i vinterstøvler og store jakker, selvom her er 32 grader. Det er forbeholdt de få at have råd til at rejse t il kolde destinationer, og derfor er der åbenbart gået vintermode i den, selvom her egentlig er alt for varmt til den slags.

I Danmark giver store vinterstøvler til gengæld rigtig god mening. Der er ikke noget værre en kolde føder, for fryser du først om træerne, så er det næsten ikke til at få varmen igen. Omvendt er det hamrende lækkert med nogle støvler, der holder fødderne varme, så man kan nyde den smukke danske vinter, uden at skulle bekymre sig om at fryse.

Jeg har egentlig aldrig været fan af store vinterstøvler, og da jeg gik i folkeskole hadet jeg dem så meget, at jeg ofte rendte rundt i små gummisko om vinteren. Pisse koldt, men hvad gør man ikke for at se cool (læs: dum) ud? For det ser sku da cool (læs: dumt) ud at rende rundt i små sneaks i december måned?

Heldigvis har mit syn på vinterstøvler ændret sig, og i dag findes der mega mange flotte styles. Ovenfor har jeg samlet nogle af dem, som jeg rigtig godt kan lide denne sæson. Jeg håber, at min kollage kan inspirere dig til, at få shoppet nogle gode varme vinterstøvler, der kan holde dig varm og væk fra sygdom hele vinteren! 🙂

De varmeste må være støvlerne fra Engelbeck Strauss, men jeg er også super vild med støvlerne fra NLY Shoes og Tamaris. Jeg håber, at du også kan finde en favorit i blandt?

Comentarios


bottom of page