top of page

MOR-DATTER-DAG


Tidligere på året vandt jeg en konkurrence for Nivea, der handlede om at lave det bedste content for nogle af deres nye produkter. Præmien var en forkælende mor/datter-dag og den nød jeg godt af I går 🙂

Vi startede dagen med to timers personlig shopping sammen med en stylist. Både min mor og jeg er egentlig ret gode til selv at finde det tøj, vi kan lide, men alligevel var det rigtig sjovt at få en andens øjne på og blive udfordret til at prøve noget tøj, vi måske normalt ikke ville prøve.

Efter en shoppetur var det tid til frokost på Hotel Sanders Rooftop. Super skønt sted med god mad og en virkelig fin indretning.

Da frokosten var nydt sammen med et køligt glas hvidvin og nogle gode snakke, besøgte vi pr-bureauet, der stod for at arrangere vores dag, og kort efter gik turen videre til dagens sidste officielle del – massage og spa!

Jeg har været meget på spa på det sidste, men her i vintermørket, er det altså svært at få nok 😉

Siden jeg var meget lille, har jeg holdt mor/datter dage med min mor. Det er altid virkelig hyggeligt, og min mor og jeg vil næsten altid det samme og kan lide de samme ting, så det er altid enorm afslappende og givende.

I går var jeg hoppet i min nye virkelig fine trøje fra Michala Wiesneck! Synes den er så fin, og så holder den mig virkelig godt varm.

bottom of page