top of page

Moving out – moving in // Inspiration til boligindretning

Hey kære læsere! Beklager stilheden her på bloggen de sidste par dage. Jeg har haft super travlt med praktiksøgning som der har været fokus på den her uge med åbent hus hos alle medierne, og så selvfølgelig afvikling af den sidste casting på Queen Of Scandinavia her i weekenden.

Min søndag er brugt på at hente stort set alle mine ting i Odense og køre dem til København. Lige nu er lejligheden på Østerbro fyldt op med flyttekasser og ikea-poser, der danner et kæmpe kaos, men jeg glæder mig til at gå dem igennem én for én og til at få styr på lejligheden i de store træk, sådan at det kun er det hyggelige og al indretningen der er mangler. Åh hvor er det altså fantastisk, at være tilbage i København!

Her er lidt indretnings inspirationsbilleder. Jeg er særligt helt vild med billede 3, 5 og 6.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page