top of page

My best beauty tip for the summer

0bb8b880d6d6d5f1cf1c41f64a80f918

Et absolut must have – og mit aller bedste sommer tip er uden tvivl eyelash extensions. Jeg er lykkelig for dem hele året rundt, men særligt om sommeren synes jeg, at de er uundværlige. De sidste par uger har min makeuptaske slet ikke været fremme. Jeg elsker når solen har givet mine kinder lidt farve, og det eneste jeg så behøver er en god day cream.


Det er fantatisk, at kunne slå øjnene op med vipper der allerede sidder helt perfekt, er fyldige og lange, og derfor ikke behøve at gøre mere ud af sig selv. På stranden er de også min bedste ven, når jeg kan glemme alt om mascara men stadig have strandens flotteste vipper.

Jeg får lavet mine eyelash extensions hos Wanna Shine på Østerbro. (De har også en afdeling i Rødovre) og det er jeg super glad for. Jeg har haft eyelash extensions på i snart 1,5 år og mine egne vipper har ikke taget skade. Det gør de ikke, hvis du bare får det lavet et ordenligt sted

:-)
9daad4d991e91e862233dbc406840268

// Josephine

English An absolute must have – and my best beauty tip for the summer is eyelash extensions. There is nothing more fantastic than waking up in the morning and not have to think about makeup or mascara. You just have the most amazing long lashes with a lot of volume as you open your eyes. I love my eyelash extensions all year round, but especially in the summer where i enjoy the sun and the beach without mascara but still with the most amazing lashes. I get my eyelash extensions done at Wanna Shine – Østerbro. They also have a clinic in Rødovre.

Comments


bottom of page