top of page

MY BLOG IN ENGLISH
Hej piger. Sådan nogle uger væk fra den normale dagligdag giver tid til at tænke. Jeg har haft svært ved at finde ud af hvad min hverdag i Vietnam skal bestå af. Ikke fordi jeg slet ikke har nogen ideer – tvært imod er der nok for meget jeg gerne vil. En af de første ting jeg dog har besluttet mig for, er at jeg fremover vil skrive bloggen på engelsk. Du kan stadig læse den danske version, nu kommer der også bare en version på engelsk.

Jeg prøvede kræfter med den engelske oversættelse for nogle år siden, men jeg synes, at det var alt for tidskrævende og det der med at opdatere bloggen via mobilen, mens jeg var på farten blev også et helvede. Nu hvor min hverdag har ændret sig markant, og jeg selv bestemmer 100 procent over min tid, så har jeg valgt, at det er noget af det, som jeg gerne vil prøve at prioritere. Jeg kan se på mine besøgstal, at der udover resten af skandinavien også er er ret mange fra England, Frankrig og Polen, der læser med – eller indtil nu må de have nøjes med at kigge billeder, men fremover vil de også kunne forstå hvad jeg skriver 😉

English: Hi Girls. Weeks away from home and everyday life as you know it, gives you time to think. For me it has been difficult to find out how my new everyday life here in Vietnam should look like. Not because I don’t know what to do, but because I have so many things that I would like to explore. One of the things that i have come to decide is that I want to translate every blogpost i write in the future into english.

A few years ago i tried the same, but back then it took to much of my time. It specially made it really hard to update the blog when I was on the run. Now when my days have changed a lot and i can spend my time 100 percent as i want to, I have decide that turning my blogposts in to english is something that I want to prioritize. When I look at my analytics I can see that a there is some people in the rest of Scandinavia, England, France and Poland, who is visiting my blog, I want to make it easier for them to read my blog, by turning every post into english as well.. Hope that you will like it 🙂

// Josephine

Follow my blog: Facebook here Bloglovin here Instagram here Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page