top of page

MY INSTA DIARY // SMILE – POSE – SHOOTJeg forstår slet ikke, hvordan tiden pludselig kan gå så hurtigt. I Danmark var tre måneder lig med en evighed, men her i Vietnam føles det helt anderledes.

Godt nok har vi oplevet helt vanvittigt meget de seneste tre måneder – men jeg føler alligevel slet ikke, at det allerede er 90 dage siden, at jeg forlod København til fordel for palmer, sol og eventyr.

Mens tiden flyver af sted, så nyder jeg faktisk ret meget selv at bladre min Instagram-feed igennem. Den bliver pludselig en lille billede-dagbog over nogle af de aller fedeste ting, jeg har oplevet på vores rejse so fare. Jeg håber, at I også finder den underholdende eller måske endda inspirerende?

Ovenfor har jeg samlet nogle af de seneste billeder, jeg har postet på IG. Resten af mit feed kan du se ved at følge mig på @JosephineHelbrandt 🙂

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page