top of page

MY Malene Birger WISHLIST


malene birger

Nr. 1 – her // Nr. 2 – her // Nr. 3 – her // Nr. 4 – her // Nr. 5 – her // Nr. 6 – her

Selvom mine skabe er fyldt til bristepunktet, føler jeg alligevel, at jeg trænger til noget nyt. Jeg trænger til at få frisket garderoben op, og derfor sad jeg lige og kiggede rundt på nettet efter nye styles, som jeg godt kunne tænke mig i garderoben.

Jeg faldt bl.a. over de her fem lækre itimes fra Malene Birger. Et brand der altid levere en lækker kvalitet, og som altid formår at blande det klassiske med tidens trends og flotte detaljer.

Da jeg var yngre, synes jeg, det var federe at gå i H&M og købe fem ting for 100 kr. end det var, at bruge alle pengene på én ting fra et dyre mærke. I dag går jeg mere op i kvalitet, og jeg vil gerne have fornemmelsen af, at tøjet i min garderobe er lækkert og ordenligt. .. Ikke at jeg er stoppet med at bruge (for mange) penge i H&M, for de har virkelig også ofte nogle fine ting til ingen penge, men kombinationen er god.

Jeg håber I kan finde lidt inspiration i dagens kollage

Knus

// Josephine

Komentáře


bottom of page