top of page

MY WISH LIST // A CHUNKY SWEATER DREAM


Findes der noget mere hyggeligt en lækker strik eller sweatshirt? Generelt er jeg virkelig fan af tøj der både er pænt, blødt og passer til dem temperatur jeg er omgivet af. Så når vi snakker dansk vinter, så er det uden tvivl et must at have mindst et par af de lækre chunky sweats i sin garderobe.

Ovenfor har jeg samlet lidt inspiration, til dig der leder efter en ny varm trøje, der kan holde dig varm. Jeg er særligt vild med de grå – fordi jeg elsker alt i grå, men jeg må også indrømme, at jeg er brændt ret varm på de mere farverige. Det bliver hurtigt lidt kedeligt, hvis alt ens tøj altid bare er sort og gråt.

Den grønne ville gå genialt til et par sorte skindbukser og det samme gælder egentlig også den orange. Virkelig flotte farver. Jeg håber, at du kan hente lidt inspiration til dit næste køb i min kollage ovenfor 🙂

English: Are there anything cosier than a nice knit or sweatshirt? Generally I’m a big fan of clothes that are both nice, soft and fit the temperature I’m surrounded by. So when we talk about the Danish winter, it is undoubtedly a must to have at least a couple of chunky sweats in your wardrobe.


Above I have gathered some inspiration for those of you looking for a new warm sweater that can keep you warm doing the winter. I love the grey ones – because I love everything in grey, but I also have to admit that I’m quite a big fan of the more colourful once.


The green would fit perfectly with a pair of black leather pants and the same goes for the orange one. Really beautiful colours. I hope you can get some inspiration for your next purchase in my collage above 🙂

コメント


bottom of page