top of page

NÅR UHELDET ER UDE
Kender du det, når man føler at alt går imod en og man bare er hamrende uretfærdigt uheldig?

Sådan kan det godt føles, når man smadre sin Iphone, få dage før at man skal hjem fra Vietnam til et sindsygt pakket program, og derfor slet ikke kan overskue at telefonen ikke virker – og ej heller føler særligt meget lykke ved at skulle bruge oceaner af tid, på at få den fixet.

Det første problem opstod, da jeg landede i København og skulle i kontakt med min veninde, som var så sød, at love hun ville hente mig i lufthavnen. Med en telefon der ikke virker, kan det pludselig godt være svært at finde hinanden – og lige så svært efterfølgende at berette til familie og kæreste, at man er landet trygt og sikkert.

Måske er ovenstående ikke noget, andre vil tillægge ret meget betydning – men omvendt kan jeg heller ikke være den eneste, der er ret afhængig af min telefon, og får pip når den ikke virker ordenligt?

Heldigvis stoppede min krise lige så hurtigt, som den var kommet. Min veninde tippede mig nemlig om en super god reparatør på Nørrebro, som tog min telefon ind med det samme og fiksede den på et kvarter – 15 minutter mine damer og herre – længere tid tog det ikke, før jeg igen havde en fuldt funktionel Iphone i hænderne.

Hvis det ikke er professionel krisehåndtering, så ved jeg ikke hvad det er! 😉 I hvert fald blev jeg så lykkelig, at jeg nu føler for at dele tippet med jer. Er skaden sket, så sørg for at få det fikset i en fart, så det ikke er noget du bruger al for lang tid på at gå og irritere dig over. Ifix der har adresse på Jagtvej i København kan jeg virkelig varmt anbefale.

Er du i tvivl om hvorfor din telefon ikke virker, så tilbyder de en GRATIS fejlsøgning – og så er deres priser på reparationer i øvrigt meget rimelige. Du kan læse mere om Ifix lige her.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page