top of page

NEW HAIR / ANBEFALING


Mange piger med langt hår har én stor frygt, når de går til frisøren. Vi vil gerne have klippet vores spaltede spidser, men der skal helst ikke ryge for meget af længden. Jeg har fundet en frisør, der meget præcist formår at balancere på grænsen mellem, at det hår der trænger selvfølgelig skal klippes af, men absolut heller ikke mere end højst nødvendigt.

I sidste uge besøgte jeg Linette Kressner. Hun har sin egen hyggelige salon på Frederiksberg, og i dagens anledning fik magten over mit hår. Jeg er altid nervøs, når jeg sætter mig i frisør stolen. Bare der nu ikke ryger for meget. Men det gør der heldigvis aldrig, når det er Linette, der fører saksen. Hun tager kun det nødvendige, og jeg går altid der fra med en følelse af nyt, sundt og lækkert hår. Derfor vil jeg varmt anbefale, at I besøger Linette næste gang der skal trylles med jeres hår. Hun er både sød, professionel, kreativ, forstående og dygtig. Derudover er priserne meget rimelige, alle kan være med. I kan læse mere om Linette og booke en tid her.

// Josephine

Comments


bottom of page