top of page

NEW IN // CHIC N’ COZY..


Lapoint

Et lille flashback tilbage til da Caroline og jeg var i Portugal med Lapoint. Det var en sindssygt fed tur, og vi snakker allerede om, at vi virkelig gerne vil afsted igen!

:-)

En af dagene tog vi til Lissabon for at se byen, få lidt mad og selvfølgelig også for at shoppe. En af de ting jeg købte, var det her helt fantastiske sæt fra H&M. Det er lavet i det blødeste materiale, så det er fuldstændig som at rende rundt i nattøj, og samtidig er det super cool. Endelig noget “nattøj” der ikke er forbeholdt søndage på sofaen, men som rent faktisk også er perfekt til en frokost med tøserne!

// Josephine

Husk at du kan følge min blog via Bloglovin’ og derved blive opdateret hver gang der sker noget nyt. Samtidig får du også mulighed for at vinde et hav af lækre præmier.

In english: This is a little flashback to when I was in Portugal with Lapoint. An amazing trip, and i’m already dreaming about going surfing again. One day we went to Lisbon, and ofcause we went shopping 😉 One of the things i bought was this chic and cozy set from H&M.

Comments


bottom of page