top of page

NEW IN // LEATHER BOOTS


20140711-000527-327999.jpg

Min lejlighed er allerede fyldt med sko. Men det er faktisk primært stilletter. Det blev i hvertfald et af de argumenter jeg hev frem overfor mig selv da jeg stod i skobutikken nede i Cannes med de her støvler i hånden. Man hører altid at kvinder har noget med sko og at de fleste af os også har flere end vi har brug for. Sådan har jeg egentlig ikke haft det med sko. Indtil for få år siden havde jeg 4-5 par og det var alt rigeligt. Så var der til sommer, til vinter, et par gummistøvler til regn og så et par til fest. Her fornylig opdagede jeg så til min egen store overraskelse, at jeg er blevet en af de kvinder med en hel lejlighed fyldt med sko, og jeg nok indrømme at halvdelen af dem ikke bliver luftet så tit. Alligevel virker det ikke som om min evne til at forelske mig lynhurtigt i et par nye sko er ved at fortage, og hvad gør man så når der snart ikke er mere plads tilbage til sko i hjemmet? Jeg har heldigvis fundet en rigtig smart måde at opgave mine sko på, og den deler jeg med jer i næste uge når jeg er hjemme i Odense igen. 32 par har jeg hængene et sted hvor de ikke tager pladsen for noget som helst andet. Intet andet kan nemlig opbevares på den her måde.

// Josephne

Comments


bottom of page