top of page

New in // Todays Outfit


oktober photoshoot jose

Jeg er simpelthen blevet så glad for min nye bluse fra H&M. Den er usandsynligt rar at have på – som i VIRKELIG blød og så synes jeg samtidig, at den er tjekket og anderledes. Den kan let gå alene til et par sorte jeans uden at du behøver at tilføje accessories. Mine jeans er fra Second Female.


oktober photoshoot jose1

Lige nu er jeg ved at pakke det sidste i min weekend taske. Om lidt køre jeg nemlig mod Vejle hvor Comwell har et af deres lækre spa-hoteller. Jeg forærede min veninde et ophold i fødselsdagsgave i maj, og med to travle kalendre kunne det først blive den her weekend. Det synes jeg faktisk er ret fedt nu. Vejret er blevet så gråt og trist så på den her årstid trænger man mere end på noget andet tidspunkt til at slappe af og blive forkælet!

Jeg holder jer selvfølgelig opdateret med billeder og min vurdering af stedet. Så hold øje her på bloggen og på min instagram i løbet af weekenden! // Josephine

Comentarios


bottom of page