top of page

NEW IN // WHITE LACE AND LOVEEr den ikke helt vildt skøn den her hvide blonde bluse? Jeg faldt over den i Magasin i går, da jeg var ude for at finde mig de helt rette Céline solbriller, som jeg vil ønske mig i julegave. Solbrillerne blev jeg ikke ret meget klogere på, men til gengæld faldt jeg over den her fine bluse. Jeg var naturligvis ikke behersket nok til at skrive den på juleønskelisten, i stedet røg den direkte ned i shopping kurven, op til kassen og med mig hjem.

Og det var et godt køb! Man kan altid kende et godt køb ved, at man har det nye item på med det samme. Jeg er hoppet i den i dag, hvor Andreas og jeg ‘fejre’ 1 år og 11 måneders dag. Det vil sige, at vi ikke som sådan fejre dagen, det gør vi kun når der er tale om ‘hele år’ sammen, men jeg har da åbnet en flaske rødvin og fået en buket blomster. Det er så dejligt med små festlige input i hverdagen. Om lidt står den på Spaghetti Bolognese, og så skal vi ind forbi Anne Q Skincare. Jeg har overtalt Andreas til at få et Silkpeel kurforløb der inde. Han fylder snart 30, og Anne kan virkelig udrette mirakler på alle former for problemer i huden. I kan se med på Snapchat 😉 Jhelbrandt

// Josephine

Comments


bottom of page