top of page

NEW IN / GOT MY HAT ON


IMG_4724.JPG

Det her outfit er virkelig enkelt, og et af mine yndlings hverdags outfits. Nemt og feminint, men samtidig er de rå læder bukser med til at give sættet lidt kant. Det er lidt svært at se på billederne, men de har nogle tydelige syninger, som jeg synes er super fede. Begge ting er fra Second Female. Et brand jeg er ret vild med. Særligt de sidste par år synes jeg de har formået at lave nogle virkelig lækre styles der altid balancere mellem en god kombination af feminint og råt. Og så spænder de mellem alt for lækre basics i god kvalitet og til mere anderledes og unikke items.

Skjorten kan du finde her. Jeg kan ikke finde bukserne online, men ved at de er i butikkerne nu. Jeg har fundet nogen leggings der minder om her.


IMG_4723.JPG

// Josephine

Comments


bottom of page