top of page

NEW OUTFIT // SUMMER LOVE


20140715-151145-54705253.jpg

Efter jeg postede nyt profilbillede på Facebook i går fik jeg en del beskeder om hvor mit tøj er fra. Både shorts og skjorte er købt i Zarah i Cannes. I lang tid har jeg ledt efter et par hvide shorts som dem her, som jeg kan bruge både casual med en skjorte som på billedet, men også til en top og et par stiletter i byen. Hvis jeg altså tør. Jeg købte dem egentlig med tanken, om at de skulle bruges i byen, men når jeg tænker på hvad der skete med mine nye hvide bukser da jeg havde dem på til fest er jeg blevet i tvivl. Hvidt tøj, kulørte drinks og folk der skubber er bare ikke en god kombination.. Måske jeg skulle have købt to par, så jeg havde til begge anledninger? .. Når.. men indtil nu er de stadig pæne hvide og jeg er glad for dem!

// Josephine

Comments


bottom of page