top of page

NEW OUTFIT // TAILER MADESom I måske er ved at opdage, er jeg fuldstændig pjattet med sæt der matcher. Jeg har efterhånden en god håndfuld forskellige sæt, og selvom temperaturen sjældent falder til under 30 grader herude, så hopper jeg alligevel i de lange bukser engang imellem – bare fordi det er så pænt!

Det blomstede lyserøde og orange stof, som det her sæt er lavet af, faldt jeg over på at market. Jeg synes simpelthen, at det er så fint og sommerligt. Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg ville have syet et nyt sæt i lige præcis det stof, og det fik jeg gjort, da vi besøgte Hoi An i påskeferien. Byen er kendt for at være hjemsted for nogle af landets bedste skræddere, og jeg må indrømme at jeg også er meget tilfreds med resultatet. Hvad synes I?

Jeg har ikke kunne finde et online der ligner. Til gengæld har jeg tidligere lavet et indlæg fyldt med de lækreste matchende sæt, som er lige til at klikke hjem til din adresse. Det indlæg finder du her.

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page