top of page

NEW-OUTFIT!


Så er min garderobe endnu engang blevet udvidet. Denne gang med denne flotte nederdel fra Zara. Jeg har købt den på et loppemarked, og jeg er ret vild med den. Jeg ser allerede mig selv slentre rundt i Marbella i det her outfit ,når jeg skal på tøsetur i slutningen af juli. 😉

Blusen har jeg købt i den gamle bydel i Cannes, og skoene fra Dune fik jeg i fødselsdagsgave af min ekskæreste for nogle år siden. De holder stadig! I det hele taget er det her outfit et godt eksempel på, at du ikke behøver at spendere tusinder af kroner på nye ting for at være pænt klædt. Køb ting der holder mange sæsoner, og udnyt af der hele sommeren er masser af loppemarkeder over hele landet!

Husk at jeg lige nu holder mit eget lille “online loppemarked” på min onlineshop. KLIK HER for at se de ting jeg sælger

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page