top of page

NI FLOTTE BIKINIER TIL DENNE SOMMER


bikini_Fotor

nr. 1 – her // nr. 2 – her // nr. 3 – her // nr. 4 – her // nr. 5 – her // nr. 6 – her // nr. 7 – her // nr. 8 – her // nr. 9 – her

Da jeg lavede den her kollage for et par dage siden, glædet jeg mig helt vildt til at sætte mig imod en flyver på lørdag på vej mod sydfrankrig. Den ferie er nu midlertidligt udskudt. I går døde min højt elskede morfar. Han blev 91 år og var frisk til det sidste. Jeg glædes naturligvis ved at han ikke blev syg og døde i en hospitalsseng, og at han trods alt fik hele 91 år her på jorden, alligevel er det bare sindssygt trist og ulykkeligt når nogen man holder af forsvinder.

Jeg ved at min morfar kun ønskede at vi andre skulle være glade og få det bedste ud af livet, så det har jeg tænkt mig at gøre hele sommeren og resten af mit liv. Det skal du også! – måske i en af de her bikinier?

:-)

// Josephine

Comentários


bottom of page