top of page

NO1 COPENHAGEN


12790069_10153832874977906_1396032044_o

Jeg har opdaget en (for mig) ny lille oase i København, som jeg virkelig føler, at jeg er nødt til at dele med jer!

Stedet hedder No1 Copenhagen, og er et fantastisk sted at besøge, hvis du trænger til en dag med slevforkælelse i professionelle hænder og smukke omgivelser.

Stedet er startet som en frisør, men tilbyder i dag både eyelash extensions, fod behandlinger og body-sds.

Jeg var selv forbi i sidste uge for at blive klippet, og det var en skøn oplevelse og et fantastisk resultat. Det er Thomas Lütken som har stedet. I 2012 var han med som stylist og dommer på Queen Of Scandinavia, og det var der igennem, at jeg lærte ham at kende.

Da jeg havde fået vasket mit hår og ligget lidt med en lækker hårkur, blev jeg ført ind til stolen hvor jeg skulle klippes. Foran mig på et lille bor havde thomas serveret en lille ‘beauty tapas’ et fad med lækre produkter, som jeg kunne nyde mens jeg blev klippet. Jeg startede med en varm klud der duftede skønt, dernæst en lækker peeling, efterfulgt af negleolie og til sidst en virkelig lækker håndcreme. En lille deltaje, som gør en almindelig tur til frisøren meget mere forkælende og lækker.

Da mit hår var klippet, stylet og forkælet med fugt og lækre sager, fik jeg tid til en opfyldning af mine vipper. Normalt går jeg altid trofast hos Lash Lab, men da hun desværre ikke havde tid, inden det Vichy arrangement jeg skulle til fredag, så fik jeg en opfyldning hos No1 Copenhagen, og jeg var meget tilfreds med resultatet.

:-)

Bestemt et skønt sted i indre by, som du er nødt til at besøge når du skal forkæle dig selv lidt. Jeg tænker, at det også kunne være rigtig hyggeligt at gøre sammen med sin veninde, fordi omgivelserne er så skønne og ’spa-agtige’ så det bliver hurtigt en kort lille getaway fra den travle hverdag udenfor.

// Josephine

Comments


bottom of page