top of page

NY ALKOHOL-CIDER UDEN SUKKER


En ny alkohol cider uden kalorier.. Eller næsten i hvertfald. I den nye LUX RTD 75% færre kalorier end de alm ciderprodukter vi kender i dag! Nu kan du drikke dig fuld uden at fylde dig selv med sukker og tomme kalorier.

:-)

Og med de ord er Sund Torsdag tilbage på bloggen, efter en længere pause. Pausen skyldes en travl eksamensperiode og en lang sommerferie hvor jeg har tilladt mig selv overhovedet ikke at tænke over hvad jeg har spist. Nu er jeg tilbage hver torsdag med sunde, nemme og lækre retter. Til nye læsere er “sund torsdag” et torsdagskoncept jeg har med mine veninder. En gang om ugen står på en hård omgang fælles træning og efterfølgende tøsesnak, mens vi skiftes til at lave sund mad til hinanden. Hver torsdag deler jeg vores sunde opskrifter med jer her på bloggen! – I denne uge starter vi med en sukkerfri, kalorielet alkohol cider!

Lyder det for godt til at være sandt? Sådan tænkte jeg også, men nu har jeg selv fået et par af de nye LUX RTD i hånden og den er god nok! En ung dansk mand har opfundet hvad jeg tror vil være mange unges nye absolutte fortrukne drik at hælde indenbords når weekendens fester står for døren. Mine veninder glæder sig i hvert fald allerede til at smage dem!


Niklas Borup Linnebjerg hedder manden der i nu lancere en ny cider som ikke indeholder sukker, men som istedet er sødet med stevia. Der er derfor kun ¼ kalorier i sammenlignet med de andre cider produkter, og tilmed smager den virkelig godt og knap så sødt som andre cidere, som jeg hurtig får nok af.

Jeg har flere veninder der i måneder og nogle gange halve år siger konsekvent nej tak til byture fordi de ved, at de våde varer, der bliver skyllet ned en nat i byen hurtigt kan sætte sig på sidebenene og sende dem langt tilbage i forhold til træningen. Nu har de ikke længere en god grund til at blive hjemme 😉

I den her weekend kan LUX RTD købes i Netto til kun 10 kr. stykket.  Lige nu er der også en konkurrence på Instagram hvor du kan vinde nogle fede præmier. Tjek selfiekonkurrencen ud på @luxrtd på instagram

:-)

God fest! // Josephine

bottom of page