top of page

NY DYT


Jeg har sat min bil til salg der hjemme, og vil købe en ny når jeg kommer hjem. Det sidste års tid har jeg kørt rundt i Queen Of Scandinavias firmabil, efter min egen blev påkørt og smadret så den skulle på kirkegården. Heldigvis sad der ikke nogen i bilen da det skete.

Jeg har brugt et par timer her ved poolen, på at kigge lidt efter noget nyt. I modsætning til stort set alt andet shopping er det virkelig ikke en fest at kigge efter ny bil. Jeg synes det er virkelig svært at beslutte mig. Kombinationen af hvor mange penge jeg vil ofre på en ny bil, og hvordan den skal se ud er nogen gange svær.

Jeg har også kigget lidt på brugte biler. Man kan faktisk finde nogle fine og forholdsvis nye biler der kun har kørt et par år, men så virkelig er faldet i pris. Biltorvet.dk er et meget godt bud på et site hvis du kigger efter at købe en ny brugt bil..

Jeg ved ikke hvad jeg ender med, men der skal i hvertfald tages en beslutning inden jeg kommer hjem fra ferie. Luksusdyret her får nok lidt svært ved at vende sig til ikke at have bil..

// Josephine

Comments


bottom of page