top of page

NYTÅRS GIVEAWAY // VIND HUDPLEJE PRODUKTER FRA LEVEVIS
.. Det gik så fint i December, så hvorfor ikke bare fortsætte med at lege julemand 😉 ? Jeg håber, at I alle sammen har haft en fantastisk nytårsaften, og at tømmermændende så småt er ved at lægge sig? Ellers så håber jeg, at det faktum at gaveræset her på min blog endnu ikke er overstået, kan hjælpe mig på hovedpinen?

Jeg har nemlig endnu en giveaway klar til jer, og i dag har du mulighed for at vinde nogle lækre produkter fra Levevis. Produkterne som kan blive dine er en Levevis bodylotion, balsam spray, skin tonic og en Levevis neglelakfjerner.

SÅDAN VINDER DU

For at blive en af de to heldige, skal du deltage i konkurrencen. Det gør du ved at:

1. Følge min blog på Facebook – her. 2. Følge min profil på Instagram – her. 3. Skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvad du gerne vil læse mere om på min blog. Husk at skriv dit fulde navn, så jeg har mulighed for at trække dig som vinder.

Vinderne trækkes på tirsdag d. 9 januar og bliver offentliggjort her på bloggen.

Comments


bottom of page