top of page

Nyt fra Miss Exclusive Of The World 2014


Den internationale skønhedskonkurrence Miss Exclusive er i fuld gang! Den danske repræsentant hedder Iben og hun har her sendt et par ord hjem om hvordan de første par dage er gået! Vi krydser alt hvad der krydses kan for at Iben tager sejren med hjem!

:-)

Så er konkurrencen Miss Exclusiv of the World i fuld gang ! Her er virkelig dejligt – hotellet ligger lige ud til vandet og vi har fået vores “egen strand ” med liggestolen på. De andre piger er så søde, og vi kommer rigtigt godt ud af det med hinanden

Vi har øvet en del til finaleshowet, så jeg er snart i super kondi. Jeg er blevet udvalgt som en af de 6 bedste dansere, det blev jeg meget glad for. Det betyder at jeg skal danse foran på scenen til det store finaleshow, og det er vigtigt når man skal fange dommernes opmærksomhed.

Ellers har vi bl.a. været på photoshoot og lavet optog igennem Izmir by i vores national dragter. Vi har en masse hjælpere som er så søde til at hjælpe os med alting. Kort sagt : Jeg har det fantastisk her i Tyrkiet !

Knus Iben


10660432_10204636276166020_1424024283_n

iben2

Kommentare


bottom of page