top of page

Nyt fra Miss International


Opdatering fra Miss International

Hej alle sammen!

Her kommer en lille hilsen fra Japan, hvor jeg nyder hvert sekund af Miss International 2012. Her er lidt om hvad vi har lavet i sidste uge.

I mandags skulle vi hele dagen være iført de japanske dragter, en slags kimono og gå rundt i japanske klipklapper lavet af træ. Om aftenen tog vi ind til en festival i Okinawa, der havde været der weekenden igennem, men som så sluttede om mandagen. Vi skulle være der, gå lidt rundt til de forskellige boder, og så var alt mad ellers gratis for os. Der var utrolig mange mennesker og der blev taget en million billeder. Der hvor vi holdte til, var lige ved siden af et tempel, så inden aften sluttede af, bad vi alle sammen til “gud” om, at finalen skulle blive en succes. Festivalen sluttede af med et kæmpe fyrværkerishow – det var heeelt fantatisk.

Tirsdag var vi ude ved en slags tempel, som var helt utroligt smukt. Vi skulle også ud til en sukker plantage (i høje hæle) og hugge en sukker stang af, så vi kunne tage den med tilbage og få lavet friskpresset juice ud af det. Det var utroligt sjovt. Ellers tilbragte vi tiden med at, gå rundt og se på de mange smukke bygninger. Vi dansede og sang også med stedets “bedstemor” den ældste kvinde i området. Bagefter var det op i bussen og på restaurant. Det er det bedste mad vi hidtil har fået, det var helt fantastisk. Kokkene stod ved hver deres kogeplade, som var i midten af det bord vi sad ved. Og kastede med grønsager, kød og krydderier. Maden var helt fantastisk, og det var lækkert at få en ordentlig steak. Det er det eneste jeg savner ved den japanske mad, er at der ikke rigtigt er noget kød, det meste er fisk.


Onsdag rejste vi det meste af dagen til det nye hotel ved stranden, som vi skulle have to overnatninger på.  Inden vi tog af sted med bussen, havde vi lige en time, hvor der var fri shopping, utroligt lækker! Jeg fik købt et par helt fantastiske guld øre ringe!! Men trøjer og sko er ikke specielt billigt her i Japan, hvilket jeg ellers havde troet. Derefter var det på bussen og så af sted til det nye hotel. Vi ankom om aftenen, og efter vi havde smidt vores kufferter ind på værelset, var vi hurtigt af sted ned til stranden.

Det var helt fantastisk og helt vildt lækkert, at komme ud og nyde det gode vejr. Hotellet vi normalt bor på er inde i byen, og derfor er det ikke meget vi har set til øens paradisside.


Torsdag blev vi delt ind i grupper, og først skulle vi ud og se en solenergi plantage. Som giver energi til hotellet og rundt omkring i Okinawa. Efter det skulle vi ud og køre på segway!!

Det var mega sjovt, og rigtig dejligt også at kunne lave sådan noget med de andre piger, som jeg efterhånden er kommet rigtig tæt på og blevet gode veninder med. Efter det fik vi lidt tid på værelserne, inden vi skulle ned på stranden, hvor der var ceremoni for hotellets ejer og velkomst til os osv. Der har været en del snak om, at der i løbet af de næste par dage skal komme en taifun til øen, så vejret er blevet lidt mere blæsende end det normalt er. Men vi nød stadig stranden og poolen i fulde drag. Om aftenen havde de på hotellet dækket op, så vi sad omkring poolen og spiste, og der var et par af piger der optrådte med deres talent shows.


Fredag havde vi gruppe photoshoot i bikini, klokken 8 om morgenen. Da det var overstået, spiste vi morgenmad, og så skulle kufferten være pakket til klokken 10, hvor vi sagde farvel til hotellet og drog “hjem” til det andet hotel inde i byen. På vejen ”hjem” skulle vi forbi en skole, hvor vi skulle have karate undervisning. Det var SÅ sjovt, og imponerende hvor gode alle børnene på skoen var til karate! Vi havde en times karate med de grundlæggende trin, og ellers kæmpede vi lidt mod hinanden. Hver pige havde en af børnene som hjælper.

Efter det skulle vi, på skolen, klæde om til cocktailkjoler og gøre os klar til cocktailparty, på et af de nærliggende hoteller, hvor vi skulle stå og smile og spise, mens et par af sponsorende blev præsenteret på scenen. Vi blev også præsenteret kort en efter en.

Det var en kort aftenen, og jeg synes næsten ikke vi nåede så meget andet end at spise, inden vi skulle af sted igen. Vi var “hjemme” klokken 22, og så var det ellers bare på hovedet i seng, for det var godt nok en hård dag!


Jeg har det helt fantastisk, og glæder mig til at fortælle jer endnu mere om mine oplevelser!!

// Knus fra Line

Comments


bottom of page