top of page

Nyt fra Miss International


Jeg havde den dårligste start på dagen i dag!

Jeg fik jo stjålet mit dankort i fredags, så i morges da jeg kørte i Netto for at handle, havde jeg mit andet kreditkort med. Da jeg så har fyldt båndet og det meste af fire store Nettoposer og skulle til at betale, kunne jeg selvfølgelig ikke huske koden til mit kort.

Jeg fik lov til at have poserne stående, og måtte løbe ned til en bager hvor min bror arbejder for at låne hans kort. Da jeg så kommer tilbage til Netto, kan de ikke tage hans kort. Så går jeg ned til hæveautomaten, som selvfølgelig er ude af drift. Typisk.

Heldigvis er min brors bedsteven på arbejde lige ved siden af, og han hjælper mig med at hæve pengene. Tilbage i netto får jeg betalt, og kan komme hjem med alle mine poser. Åh dumme tyvekængte! Banken må gerne skynde sig at sende mig et nyt dankort!!

 *

UPDATE FRA MISS INTERNATIONAL Eftermiddagen har til gengæld været meget bedre. Jeg har fået snakket 55 min. på skype med smukke Line som lige nu repræsentere Danmark ved Miss International i Japan. 

Hun gav mig en super fornemmelse, det virker som om det går rigtig godt, og hun gør lige som hun skal. Jeg tror på hende!!

:-)

Line fortæller, at hun har det helt fantastisk, og som hun selv beskriver det bliver de behandlet som “ægte prinsesser.” Hun fortæller, at alt bare går som det skal. Maden de får er fantastisk, planlægningen er lige som den skal være, ingen ventetid og de får oplevet en helt masse. 

I går havde de været ude til et arrangement. På et tidspunkt havde der været så mange mennesker og pressefolk at intet mindre end 50 securitymænd havde måtte bane vejen for pigerne og passe på dem, så de kunne komme frem, mellem alle de mennesker der var mødt op for at se på dem.

Line er ved at have godt ondt i kinderne af hele tiden at smile, men hun nyder konkurrencen i fulde drag! Vejret er fantastisk, over 30 grader og japanerne er rigtig venlige. Hun får snakket med alle, og føler selv at det går hende rigtig godt.

Om præcis 14 dage er finalen og Line glæder sig. Alligevel håber hun ikke at tiden går for hurtigt, for hun vil helst ikke hjem endnu. 


Pigerne har også skulle vise sig frem i deres nationaldragter. I Danmark har vi ikke en national dragt, så det er op til de danske piger selv at finde på en dragt, de synes repræsentere Danmark. Normalt er svanen, den lille havfrue eller folkedanseren det pigerne vælger, men Line har været rigtig kreativ og klædt sig ud som Viking. Det var super populært i Japan, og folk stod i kø for at få lov til at tage billeder med den danske viking!


 // Josephine

Comments


bottom of page