top of page

NYT OUTFIT OG DISKUSPROLAPS PÅ ANDEN FERIEDAGJeg er virkelig ramt af uheld lige for tiden. Vi har ikke været på ferie i to dage før, at jeg er på vej til lægen. Min lænd er fucket helt op, og jeg kan kun ligge ned, hverken sidde op eller gå. Det er nok en af de værste ting, jeg nogensinde har prøvet. Det er helt forfærdeligt ikke at kunne bruge sin krop normalt. For det så ikke skal være løgn, så fuckede min private rejseforskring også virkelig op, da de først sendte mig på en 25 minutters køretur til en lægeklinik, der var lukket for lang tid siden, og derefter videre til en anden læge 45 minutter i modsatte retning, som kun tog ud til patienter, han behandlede ikke på den adresse jeg havde fået, som i øvrigt var hans private hjem. Til sidst kørte vi på hospitalet, hvor jeg efter to timers ventetid endelig kom ind til en læge. Hun konkluderede, at jeg efter alt at dømme har fået en diskusprolaps i lænden. FEST.

Inden min lænd stod af, nåede Andreas og jeg heldigvis at få en rigtig dejlig start på ferien. Da vi ankom lørdag, hyggede vi hele dagen på altanen i solen, læste bøger og spillede kort. Om aftenen gik vi ud og fik et glas vin og en dejlig middag på en italiensk restaurant i Cannes. Søndag nåede vi heldigvis også at have en rigtig skøn formiddag med en tur til Vence, inden min krop sagde stop. Nu har jeg fået fem æsker med piller, som jeg skal tage og en eller anden creme som jeg skal smøre på, og så skulle jeg kunne overleve indtil jeg kommer hjem til Danmark på søndag. Fed ferie.. Ej hvor er det altså bare ærgerligt.

Mens smilet stadig var fremme, og alt var godt, fik jeg lige taget et par billeder af mit ferie-outfit. Bukserne er fra Mango, blusen fra Zara og sko fra Nike. Jeg elsker de helt hvide outfits. Det er elegant, feminint og eksklusivt på samme tid og så skriger det bare sol og sommer 🙂

Håber I har fået en lidt bedre start på ugen end mig! Knus

​​​// Josephine

Kommentare


bottom of page