top of page

NYT OUTFIT OG KÆRLIGHEDS-BESØG HJEMMEFRA!


I går styrtede jeg rundt og fik fikset en masse praktiske ting, ordnet mine vipper og købt et nyt sæt hyggetøj, som jeg glæder mig drøn meget til at hoppe i første januar 😉 De næste uger er fyldt op med en masse skønne besøg fra Danmark, så jeg havde lige nogle ting, der skulle ordnes inden kalenderen bliver oversvømmet med dejlige gensyn!

I nat landede min veninde Mille fra København, så hele dagen er sat af til at se hende og hendes veninde, som hun rejser med. Jeg glæder mig super meget til at se dem, og vise dem min nye skønne hjemby!

I morgen er det så min fætter og lillebrors tur til at plante fødderne i Ho Chi Minh City, og nu hvor jeg har måtte holde jul uden min egen nærmeste familie, så er jeg vildt glad for at de to rødder nu lander her!

De bliver alle sammen til nytår – ligesom der lander et helt slæng yderligere, så I kan nok regne med at min nytårsaften bliver en fest under palmerne i år. Det glæder jeg mig til at fortælle jer mere om! 😉

På billederne ovenfor er jeg hoppet i et par nye ripped jeans – du kan finde et par magen til her, sammen med en løs hvid skjorte, som du kan finde magen til her . Øreringene fra Jane Kønig og sorte stilletter magen til mine findes lige her.

English: Yesterday I was running around town to get a lot of practical stuff fixed done, fixed my lashes and bought a new set of cozy clothes, which I look forward to wear on the first of January 😉 The next weeks are filled up with a lot of wonderful visits from Denmark, so I just had some things that needed to be done before my calendar is full of cozy moments with my friends and family.

Last night my friend Mille landed from Copenhagen, so I plan to spend my whole day with her and her friend. I look forward to see them both and to show them my new beautiful homet own!

tomorrow my cousin and little brother will arrive in Ho Chi Minh City, and now that I had to go though Christmas without my own family, I’m glad that thees two guys are here now!

They all stay for New Years – and more friends will join so I expect my New Year’s Eve to be a kind of big party under the palm trees. I’m looking forward to telling you more about it! 😉

On the photos above i’m wearing a new pair of ripped jeans – you can get a similar pair right here, together with a loose white shirt that you find similar right here. My earring are from Jane Kønig and for the black high heels you find similar right here.


Comentarios


bottom of page